Nyheder

NYHEDER

MEDDELELSER OG MELDINGER

Arrow på GLS 2019


Har du lyst til at høre mere om Arrow Lederskabskurset, så møde os i frokostpausen ved Global Leadership Summit i København den 25. - 26. okt. og den 1. - 2. nov. i Aarhus. 


Arrow Lederskab inviterer til en frokost-lounge-samling om lørdagen kl. 12:15, hvor vi kort vil præsentere Arrow-forløbet, klargøre behovet for at arbejde med sig selv og sit lederskab - og selvfølgelig invitere til at søge ind på det kommende, fjerde Arrow-hold.


Global Leadership Network er et verdensomspændende lederskabsforum, der arrangerer det årlige Global Leadership Summit i 128 lande verden over. Også i Danmark træffes ledere fra både kirke, organisationer og erhverv til to dage, hvor vi sammen lærer fra de bedste. 


I 2001 startede Willow Creek Association sit arbejde i Danmark. WCA DK’s formål er at gennemføre og facilitere GLS i Danmark samt at videreudvikle nye initiativer på baggrund af GLS til inspiration og udrustning af ledere i alle brancher og sektorer.


Peter Kofoed Herbst

Hold øjnene åbne for nye muligheder


10. marts 2019


Det lykkedes ikke at sammensætte et nyt Arrow-hold til 2019 - men vi forventer kursus start i 2020 igen. Tal med folk omkring dig om Arrow, og tænk allerede nu på, hvem der kunne egne sig som deltager.


Lederskab er fuld af situationer, hvor et spring skal overvejes. Skal jeg kaste mig ud i denne nye udfordring? Hvad er motivet for at overveje springet? Er jeg selv, mine ansatte, min organisation eller mine frivillige klar til at tage springet? Hvem forlader os, hvis vi gør det - og hvem forlader os, hvis vi bliver stående? Hvilke dynamikker er på spil, når vi overvejer springet - og hvilke kompetencer har vi brug for, hvis vi skal komme godt igennem det?


Arrow er for dig, som kender til lederskabets fornøjelser og frustrationer. Dig, som har prøvet at tage springet - eller prøvet at vige tilbage. Arrow er for dig, som anerkender vigtigheden af kompetencer og dygtighed i lederskab, men samtidig fornemmer du, at der er et uundværligt fundament under kompetencerne, som alt for ofte bliver forsømt i traditionelle lederkurser.


På Arrow har vi en vision om at forme ledere i Danmark, som i stadig højere grad er ledt mere af - leder mere som - og leder flere til - Jesus. Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at lederens identitet og karakter er afgørende for det lederskab, som sætter spor på den lange bane. Derfor har vi blik for lederens personlige og åndelige dannelse, lederens skyggesider, karakterdannelse og kald, ligesom vi naturligvis arbejder med en række ledelseskompetencer.


Vi håber at se dig på Arrow Lederskab!Peter Kofoed Herbst, teamleder

Vision og videreudvikling


Arrow Lederskab er del af et internationalt fællesskab, som tæller 10 nationer over hele kloden. Den 10.-14. september 2018 samledes teamledere samt bestyrelsesmedlemmer fra 4 kontinenter til drøftelse og inspiration for arbejdet.


Keats Island ved Vancouver dannede en smuk ramme for samarbejdet, som for teamledernes vedkommende centrerede sig omkring voksnes indlæring samt videreudvikling af ikke mindst hjertesagen i Arrow: At lede mere til Jesus.


Bestyrelsesmedlemmerne havde separate drøftelser om bl.a. udbredelsen af Arrow til nye lande.


Arrow Taster Events 2020


Vi vil gerne give deltagerne på sommerens bibelcamps/stævner mulighed for at få en lille forsmag om hvad Arrow Lederskab er. Overvej derfor om du kan hjælpe til med at facilitere et "Taster Event" på det stævne, du skal på.


Vores drøm er at være med på

SommerOase i Odder

Indre Missions stævner på Mørkholt (og andre steder)

Apostolsk SommerCamp, Kolding

Pinsekirkernes SommerCamp, Mariager

Missionsforbundets og Baptisternes sommerstævne

m.fl.


Skriv til teamleder@arrowlederskab.dk og hør mere.


VIL DU VIDE MERE?

For mere information kontakt teamleder:

Peter Kofoed Herbst

Ttf. +45 2285 6869

teamleder@arrowlederskab.dk

SLÅ FØLGE MED OS

Tjek Arrow Lederskab Danmark ud på facebook.